Thread: [PS3] Campionat FIFA 09 pt PS3
View Single Post
Old 16-09-2008, 12:26   #14 (permalink)
Nonelito
Metal Gear Solid

Nonelito's Avatar

Quote:
Originally Posted by Spike View Post
E logic si mi se pare corect ca dc 2 jucatori ajung in aproximativ acceasi faza unul cu Braca si altul cu o formatie mult mai slab cotata, al 2-lea sa fie considerat mai bun deoarece e mult mai greu sa joci cu o formatie no name, cu care nu-ti mai ies asa usor suturile si driblingurile.
Cat despre sistemul pe care il vom folosi la alegerea echipelor, il vom vota dp ce ne vom strange 16 oameni cu jocul cumparat. Personal si eu sunt ca si tine pt unul din sistemele 2 si 3 propuse mai sus in primul post al thread-ului.
Dc ne vom strange mai multi de 16 vom face initial 4 grupe de 5, apoi 4 grupe de 6, iar in final 8 grupe de 4. Dar deja visam frumos
Nu te pune nimeni sa-ti alegi Hull City de exemplu
Ah 3 stele jumate sau 4 stele chiar pot face fata Barcelonei sau Milanului din ce am vazut pana acum in demo. Adica e destul de balansat intre jucatori, aparare/atac. Nu vreau sa fie nimeni avantajat/dezavantajat de sistemul de punctaj, indiferent de echipa, atata tot.
Alege toata lumea echipe de la 4 stele in sus si nu o sa fie probleme. Sau doar echipe de 3 si 4 stele, fara alea de 5. Cum voteaza lumea.

Nonelito is offline    Reply With Quote