View Single Post
Old 21-09-2008, 21:46   #51 (permalink)
Asi
╬ AzzY ╬

Asi's Avatar

interesant ce am citit pe aici.. recunosc ca nu m-am documentat prea intens in domeniul lentilelor de contact.. am avut acum vreo 3ani, din alea soft 66% apa de la bauch&lomb.. se purtau ~30 de zile, cate 18h/zi (maxim).. (-2 la vremea respectiva)

Concluzia mea a fost ca sunt incomode.. mai ales la pus (la scos merg ultrausor), ma irit de la lentile (ma irit zdravan si de la apa chioara asa ca lentila e clar incomoda).. si am renuntat la ele de vreo 2 ani.

Acum de abia constat ca ma duceam "orb" la pomu mult laudat care vinde numai bauch and lomb.. am inteles ca-s proaste (sau mai slabe decat competitia).

Sora mea are de aproape 5 ani lentile.. la inceput avea lentile dure (30%apa sau ceva de genul) care le schimba la un an, si de vreo 2 ani a trecut pe lentile "soft" la fel ca ale mele.. tot bauch and lomb. - da vad ca nu se plange.. s-a obinuit si le foloseste zilnic

Din ce citesc pe aici vad ca tehnica a evoluat... o sa ma mai gandesc daca revin la lentile. pana acum nu mi s-au parut cine stie ce. (poate n-am incercat ce trebuie)

Asi is offline    Reply With Quote