|
cum adica cu purtare zilnica? (oricum ce am avut eu erau din alea care le dai jos cand te culci) te referi la unica folosinta? (n-am testat decat in prima zi cand eram in dubiu daca sa trec sau nu pe lentile.. si alea erau de "test" )
momentan m-am obinuit cu ochelari, rama usoara, finuta, lentila plastic bun (lentila hoya.. nu stiu cat de bun e dar mi se pare ok).. de lentile "m-am lasat" cum ziceam de vreo 2 ani... (aveam ochii "injectati" ca la drogati desi le purtam corespunzator fara locuri cu fum, sau mai multe ore decat recomandat.. - sunt mai sensibil la ce pun pe ochi*)
(* - dupa ce puneam lentila in ceva timp nu mai simteam a fi acolo.. dar cand o scoteam/puneam era deranjat dar suportabil, dar ochii rosii erau si un semnal de alarma, asadar am renuntat)
Dar in mod sigur voi lua in considerare si lentilele mai ales astea care se dau jos dupa mai multe zile (intelesesm de la un coleg.. lentile de 30 de zile.. care nu le dai jos deloc in aceste 30 de zile.. ma gandesc ca n-am inteles bine).
O clinica oftalmologica de incredere se poate recomanda in doua cuvinte? Ca de "baietii" cu bauch and lomb din piata unirii m-am plictisit si am o vaga impresie ca jupoie pielea de pe tine si nici nu fac treaba buna.
Alt aspect e operatia laser-lasik, dar nu ma incanta si am vazut o gramada de feedback negativ vis-a-vis de astfel de interventii. - zic pas