Quote:
Originally Posted by EMI E vorba de asigurarea valorii creditului (X lei/euro împrumutati, fix si clar), nu a valorii imobilului (variaza), care de altfel nu are treaba cu creditul - e o asigurare de locuinta.
Iar asigurarea e si ea un produs, adica poti plati putin pt asigurari slabe, sau mai mult pentru asigurari mai complete. Ma mir ca o banca risca sa dispara (decedeze) clientul, valoarea imobilului sa scada, asigurarea sa nu acopere tot creditul luat, si banca sa ramâna cu ochii-n soare.
De obicei asigurarea de credit e minim 100% din credit, cumulat pentru cei doi din cuplu, dar cei mai tematori se asigura la 200% (total), astfel încât daca dispare unul, celalalt are locuinta platita integral. |
Mi_ cat a costat apartamentul sau casa din Franta ? Da si tu o suma aproximativa pentru ca bizonii sa aiba o comparatie intre infrastructura, Paris, Disneyland ( nu dracula park), TGV, autostrazi, sistem medical. Eu daca fac Iasi -Bucuresti pe E85 mi se spune ca am doua benzi , cand prima banda pe E85 este conform definitiei o banda de refugiu. De aia pun muzica la maxim si conduc cu 110 km/h pe prima banda , razand de flashuri si degete ridicate. SUV-ul meu nu incape pe prima banda si respect legea pe drumul E 85. Dobitocii care ma depasesc de obicei ii gasesc prinsi de radar: in special cei cu logan rosu, octavia, ....