View Single Post
Old 29-09-2008, 13:20   #9 (permalink)
MYSTIK
Sacred Spirit

MYSTIK's Avatar

Quote:
Originally Posted by tkaiw View Post
oricum vista vs xp e o discutie care nu se va termina.
si mie imi place mai mult vista si nu as trece sub nici o forma inapoi pe xp ( managementul memoriei mai bun in primu rand ), dar am incercat sa ma pun in postura fanilor xp, majoritatea dintre ei facand parte chiar din 'generatia xp' care s-au nascut cu xp-u in brate si il considera singurul si cel mai bun SO.

nu poti sa te asptepti ca cineva care crede ca daca ai 0mb ram free in vista e un lucru rau sa ii placa acest SO.
cam "laudacios" esti. de ce ii critici pe cei care folosesc xp? mie inca imi place. si inca imi plac jocurile cu DX9. Nu as trece pe Vista doar pt DX10, e insuficient. ca motivatie. placa video DX10 am, dar la ce folos? pt niste efecte vizuale in jocuri care oricum nu au un gameplay decent care sa satisfaca un jucator cu varsta de 3ani+?

xp ruleaza la mine fara probleme. nu se inchide, nu se restarteaza, nu da erori. da' poate are ceva de-a face faptul ca e versiune cu licenta si e updatata la zi, nu? banuiesc ca tu de xp-ul si de vista asta spui, nu? nu de versiuni piratate? ca alea clar nu sunt un esantion corect de apreciere a calitatii unui sistem de operare, ci doar o comparatie dobitoaca.

MYSTIK is offline    Reply With Quote