View Single Post
Old 29-09-2008, 13:39   #119 (permalink)
dani2ingrid
Registered User
 
dani2ingrid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Deutschland
Mda...... deci tu compari unicate create de designeri ce senvart la preturi de mii de euro, cu ZARA.....despre care tin sa-ti zic ca se fabrica si se vind la greu Fakeuri import TURKEY.....ca are un tovaras de-al tau...... poate el are originale, si eu am 100 de tovarasi ce au Haine Armani direct din casele de moda, ma crezi? normal ca ma crezi pana la proba contrarie, dar daca eu iti trimit pe PM un Site pe care gasesti D&G armani, ZARA, etc.... toate fake, si-ti dau si confirmarea omului de pe messenger ca sunt fake toate, mai spui ca sunt ORIGINALE? siteul este in romania si vanzatorul la fel roman. Acolo era intrebarea despre un user de aici nu despre toti vanzatorii din Romania!!! Nu baga niciodata mana in foc pt. nimeni, ci numai pt. tine si pt ceea ce vinzi tu, eu unu stau in Germania si am prieteni TURCI ( ca e plin aici de turci ca de romani prin Italia si Spania ) vanzatori la Footlocker Adidas Puma, etc.., si exact cu ei am discutat problema asta despre ZARA si ei mi-au confirmat ca sunt pline Bazarurile lor cu marfuri de acest gen !!! e normal ca nu toti aduk Fake, nici nu se pune la indoiala, dar majoritatea cu asta se ocupa, e mai profitabil, dar mai josnic
si inca o intrebare dar pt tine, asa de curiozitate, pe siteul postat de tine mai sus scrie in titlu "Haine si accesorii originale si ne-originale" , iar mai sus tu zici "Eu aduc haine originale (http://bursadehaine.wordpress.com) dar negociez la sange....", macar scoate ultimul cuvant din titlul siteului
__________________
mai multe detalii (adidasi + tricouri + accesorii) pe messenger la dani2ingrid
Contact : YM id: dani2ingrid

SA FII OM E LUCRU AL DRACU DE GREU !!!!!!!!

Last edited by dani2ingrid; 29-09-2008 at 13:55..
 
dani2ingrid is offline    Reply With Quote