Quote:
Originally Posted by MYSTIK cam "laudacios" esti. de ce ii critici pe cei care folosesc xp? mie inca imi place. si inca imi plac jocurile cu DX9. Nu as trece pe Vista doar pt DX10, e insuficient. ca motivatie. placa video DX10 am, dar la ce folos? pt niste efecte vizuale in jocuri care oricum nu au un gameplay decent care sa satisfaca un jucator cu varsta de 3ani+?
xp ruleaza la mine fara probleme. nu se inchide, nu se restarteaza, nu da erori. da' poate are ceva de-a face faptul ca e versiune cu licenta si e updatata la zi, nu? banuiesc ca tu de xp-ul si de vista asta spui, nu? nu de versiuni piratate? ca alea clar nu sunt un esantion corect de apreciere a calitatii unui sistem de operare, ci doar o comparatie dobitoaca.  |
Pai tu zici ca nu ai trece dar de fapt habar nu ai ce aduce in plus, nu? Stii doar ca aduce in plus Dx10, care doar in cateva jocuri se vede mai substantial (Clear Sky, si daca asta nu are gameplay si atmosfera "decente", no comment). Si atat, cel putin asta reiese din ce ai scris.
Si nu se ia nimeni de utilizatorii de Xp ca si tine, se ia doar de aia batuti in cap care s-au nascut cu Sp2 in brate si care vorbesc aiurea despre Vista, fara macar sa fi pus mana pe OS vreodata, ca de cunostinte mai solide in domeniu nici nu are sens sa discutam.
Nimeni nu te obliga sa treci pe Vista, poti sa ramai si pe 98 daca vrei, nu esti obligat de absolut nimeni sa schimbi OS-ul, dar cand ii auzi pe unii ce tampenii debiteaza in necunostinta de cauza te sperii.
Quote:
Originally Posted by oache81 Multe din imbunatatirile pe care le enumeri aici existau de pe vremea NT doar ca trebuia sa le activezi. |
Si ele ar fiiii...care? Nu de alta dar dupa cativa ani petrecuti cu Nt 3.5 si 4.0 nu tin minte sa fi avut Superfetch sau alte "bazdaganii" de genul asta....