View Single Post
Old 02-10-2008, 12:00   #35 (permalink)
Warmk
Registered User

Salutare

Acum 2 zile mi-am luat msi wind U100-N011 negru, hdd 80Gb.
Imi place cum arata, pare fragil dar nu este chiar asa, este destul de solid.
Capacul este lucios ceea ce inseamna multe amprente,restul fiind mat.
Nu mi-a luat mult sa ma acomodez cu el in special cu touchpad-ul care este mititel si chiar imi place sa lucrez cu el. Singura mentiune este ca tasta Fn este prima si dupa ea este Ctrl ceea ce este putin cam aiurea. In rest tastatura si functiile sunt f bine aranjate si facil de folosit.
Am testat wi-fi-ul si este ok, s-a conectat instant la router.
Bt-ul a fost si el putin omorat si l-am imperecheat cu telefonul fara nici o pb.
Am conectat prin usb flash-uri, hdd-uri externe (WD Passport 160Gb) si un dvd-rw tot ext., le-a vazut si le-am folosit fara pb. Tot pe usb am conectat si un modem zapp, dar ciudatenia a fost la drivere ca nu a vrut sa se instaleze decat cu driverul de dual core.
Luminiozitatea ecranului o tin sub jumatate ca altfel este mult prea puternica si-mi obosesc ochii. Unghiurile ecranului sunt chiar f bune tinand cont ca este un TN.
Bateria este cu 3 celule si nu am reusit sa-l folosesc pina la epuizarea ei pt a putea avea o idee cam cat ar tine. Dupa parerea mea ar tine undeva intre 2 si 3 ore, in functie de ce este folosit si cat de incarcat este.
Difuzoarele sunt amplasate in extremitati pe partea inferioara dar nu exceleaza in calitate. Iesirea de casti in schimb este alta poveste, nu va ganditi ca este de o calitate exceptionala dar cu niste casti bune se aude bine.
Am facut si niste teste cu divx-uri si le ruleaza fara dureri de cap. Urmeaza sa mai fac un test cu hd-uri 720p.
Daca mai vreti o sa mai revin dupa ce-l mai butonez.

Warmk is offline    Reply With Quote