View Single Post
Old 02-10-2008, 13:18   #45 (permalink)
Warmk
Registered User

Pai in primul rand daca te uiti acolo o sa vezi ca testul nu e f relevant pt ca au folosit acel ssd X25-M care are 80Gb. Daca pui un ssd de 160Gb o sa se schimbe datele problemei.
Din poza de la inceputul testului scrie ca acel ssd consuma 1A la 5v. Dupa parerea mea este mult. Gandeste-te ca un hdd Wd Passport de 160Gb merge pe portul usb care are tot 5v dar este limitat la 0,5A. Mai departe fa si tu calculele.
Chestia cu ssd-ul pe moment este numai de marketing si o sa mai dureze cel putin 5 ani pina o sa ajunga la calitatea si performatele hdd-urilor.
Pe moment este adevarat ca la capacitati mici poti sa le compari cu hdd-uri la consum, dar ce te faci in situatia in care cum spune colegul de mai sus ca el vrea 160Gb stocare.
Nu ai cum sa compari la nimic un ssd de 20Gb. Corect lui o sa-i consume mai mult dar are si de 8 ori mai mult spatiu.

p.s. acsa am 5 hdd-uri seagate de 500, 2 le tin in afara carcasei ca nu mai am loc pt ele si singurul lucru care-l aud sunt capetele care se parcheaza.

Warmk is offline    Reply With Quote