View Single Post
Old 03-10-2008, 10:55   #8368 (permalink)
altfel
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan2007 View Post
Pai daca n-are nici picior si nici stand pe ce-l mai pui? Il tii in poala?
Inainte sa-l comand pe al meu, am sunat la Panasonic Romania si mi-au spus aia ca orice plasma are picior by default. Ca vrei tu sa-ti comanzi stand separat (daca o exista pentru modelul respectiv de TV), este partea a 2-a.
Si eu am sunat atat la magazine cat si la Panasonic si la fel mi-au spus ca da domne' este cu picior/piedestral, apoi cand a venit "magaoaia" de 50PY700 (57kg) am constatat ca nu are piedetral. Am descris experienta mea in urma cu 10-15 pagini. Orium l-am luat asa fara piedestral pentru ca am considerat a fi o super-achizitie la banii pe care i-am dat pe el. Piedestralul separat ar fi fost vreo 600RON dar nu il aveau pe stoc si dura vreo luna pana il aduceau. Asa ca mi-am luat un suport de perete foarte misto si zic eu ca foarte ieftin pe care poti sa pui plasme pana la 65" (75kg). Nu o sa il prind insa pe perete ci pe un suport facut din lemnul din care este facuta si restul mobilei.

PS Ce imi place foarte mult la suport este ca a fost gandit din 2 bucati foarte solide, una care se prinde pe perete si una care se prinde pe spatele plasmei. Apoi se agata pur si simplu suportul fixat pe plasma, printr-un mecanism, pe suportul din perete. Plus ca ai posibilitatea sa reglezi +/- 15 grade (in plan vertical) fata de pozitia de referinta. Cu suportul asta o sa pot sa prin toate TV plasme/LCD/OLED/LaserVue/etc pe care o sa le achizitionez in viitor

Quote:
Originally Posted by M1nDH4cK View Post
L-am ridicat astazi din magazin. La pretul dat pe el, calitatea este awesome (acum 2-3 ani nu "ma vedeam" cu lcd prea curand ). Un lucru extrem de suparator insa. Salveaza setarile pentru DOAR 10 minute (brightness, sharpness / contrast), dupa care revine la setarile initiale.

Cred ca ai setata optiunea SHOP (magazin). Din cate imi aduc aminte acest mod este special conceput ca sa revina la setarile predefinite dupa 10 minute. Producatorii au gandit-o avand in vedere ca TV expuse in magazine sunt "butonate" la greu de potentialii clienti care de multe ori nu se pricep si seteaza aiurea contrastul/luminozitatea/etc si apoi pleaca lasandu-l asa. Ei bine, decat sa se "strice", sa imbatraneasca prematur sau sa prezinte o "imagine" aiurea pe baza unor parametri reglati aiurea care sa indeparteze alti potentiali clienti s-a procedat la implementarea unei functii automate care sa readuca TV la setarile implicite din fabrica Vezi in manual ce iti spune legat de aceasta optiune, daca nu gasesti nimic du-te in meniu si reseteaza-l la Factory Defaults si apoi il setezi cum trebuie.

BAFTA

Last edited by altfel; 03-10-2008 at 10:59.. Reason: Automerged Doublepost

altfel is offline    Reply With Quote