Quote:
Originally Posted by razvan2007 Pai daca n-are nici picior si nici stand pe ce-l mai pui? Il tii in poala?
Inainte sa-l comand pe al meu, am sunat la Panasonic Romania si mi-au spus aia ca orice plasma are picior by default. Ca vrei tu sa-ti comanzi stand separat (daca o exista pentru modelul respectiv de TV), este partea a 2-a. |
Si eu am sunat atat la magazine cat si la Panasonic si la fel mi-au spus ca da domne' este cu picior/piedestral, apoi cand a venit "magaoaia" de 50PY700 (57kg) am constatat ca nu are piedetral. Am descris experienta mea in urma cu 10-15 pagini. Orium l-am luat asa fara piedestral pentru ca am considerat a fi o super-achizitie la banii pe care i-am dat pe el. Piedestralul separat ar fi fost vreo 600RON dar nu il aveau pe stoc si dura vreo luna pana il aduceau. Asa ca mi-am luat un suport de perete foarte misto si zic eu ca foarte ieftin pe care poti sa pui plasme pana la 65" (75kg). Nu o sa il prind insa pe perete ci pe un suport facut din lemnul din care este facuta si restul mobilei.
PS Ce imi place foarte mult la suport este ca a fost gandit din 2 bucati foarte solide, una care se prinde pe perete si una care se prinde pe spatele plasmei. Apoi se agata pur si simplu suportul fixat pe plasma, printr-un mecanism, pe suportul din perete. Plus ca ai posibilitatea sa reglezi +/- 15 grade (in plan vertical) fata de pozitia de referinta. Cu suportul asta o sa pot sa prin toate TV plasme/LCD/OLED/LaserVue/etc pe care o sa le achizitionez in viitor
Quote:
Originally Posted by M1nDH4cK L-am ridicat astazi din magazin. La pretul dat pe el, calitatea este awesome (acum 2-3 ani nu "ma vedeam" cu lcd prea curand  ). Un lucru extrem de suparator insa. Salveaza setarile pentru DOAR 10 minute (brightness, sharpness / contrast), dupa care revine la setarile initiale. |
Cred ca ai setata optiunea SHOP (magazin). Din cate imi aduc aminte acest mod este special conceput ca sa revina la setarile predefinite dupa 10 minute. Producatorii au gandit-o avand in vedere ca TV expuse in magazine sunt "butonate" la greu de potentialii clienti care de multe ori nu se pricep si seteaza aiurea contrastul/luminozitatea/etc si apoi pleaca lasandu-l asa. Ei bine, decat sa se "strice", sa imbatraneasca prematur sau sa prezinte o "imagine" aiurea pe baza unor parametri reglati aiurea care sa indeparteze alti potentiali clienti s-a procedat la implementarea unei functii automate care sa readuca TV la setarile implicite din fabrica

Vezi in manual ce iti spune legat de aceasta optiune, daca nu gasesti nimic du-te in meniu si reseteaza-l la Factory Defaults si apoi il setezi cum trebuie.
BAFTA