View Single Post
Old 05-10-2008, 09:19   #28 (permalink)
lupixxx
Registered User

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Nu plange tu dupa aplicatii, au vagoane de aplicatii pentru Symbian care exista de ani de zile. Probabil ca vrei sa zici ca nu au aplicatii care sa foloseasca optim interfata touchscreen.
Nu-i nimic, o sa apara. Sa-ti aduc aminte cum arata Apple Store in primele 6-9 luni? De radea juma de net de puzderia de Webapps?

P.S. Gameloft's Guitar Rock Tour coming to Nokia 5800 XpressMusic
pai asta e S60 5th edition. Din cate stiu eu aplicatiile pt S60 1st version (3650) nu mergeau pe s60 2nd (6600) si viceversa. nici cele de s60 v2 nu mergreau pe s60 3rd (N73, N95 etc). Dar asta e s60 5th, deci nu cred ca vor merge aplicatiile vechi si vor trebui facute unele noi.

nu ma pricep atat de mult la symbian, dar din cate stiu, nu au lansat un nou SDK atunci cand au lansat S60 2nd, 3rd aplicatiile puteau fi portate sau ceva, pentru ca aplicatiile de 3rd au aparut imediat dupa lansarea telefoanelor.

Daca cineva se pricepe mai bine la acest OS astept sa ma contrazica!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by t_george1991 View Post
Link-ul oficial la NOKIA

LINK

Ma intreb daca unele aplicatii de Symbian 9.1 (9.2 sau 9.3) for fi compatibile cu 5800 Tube (9.4) ??? Adica arata ca Symbianul de pe telefoanele fara touchscreen arata ca cel de pe Nokia Tube.
ar si superb ce spui tu acolo, dar cu 280 iese de pe portile nokia din cate inteleg, deci 280 + transport + adaos comercial (profitul magazinului) ~ 340 EUR + TVA = 405 EUR
eu cred ca asa sta treaba, daca cineva se pricepe mai mult la economie/marketing il invit sa ma corecteze
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by t_george1991 View Post
Inca ceva, eu din filmuletele alea nu am vazut TaskManagerul ... si nici un YouTube Player .

Adica Google Android a lansat SDK-ul in urma cu 1 an inainte sa apara
elefonul ca sa aiba ceva aplicatii cand va fi lansat ... Nokia ce a facut ... ?
1. task managerul l`am vazut eu intr`un filmulet pe youtube, se activeaza prin apasarea tastei dintre butonul cALL (verde) si END CALL (rosu) si apare sub forma unei liste orizontale in partea de jos a ecranului. Daca mai gesesc filmuletul am sa postez si un link

2. Apple cad a lansat telefonul? pai.. in iunie 2007, cand a lansat SDK`ul? pai.. pe la inceputul lui fabruarie 2008, deci asta insemna cam dupa 8 luni si telefonul tot are succes chiar daca e scump, tot au lansat Application Store, toata lumea e multumita. Deci daca noikia lanseaza telefonul in decembrie 2008, paote lansa SDK`ul si in iulie 2009, si tot va fi bine :P
Dar exista si o diferenta, Mac OS pt mobile nu mai existate inainte, deci terbuia un SDK nou, Symbian exista de o gramada de vreme, deci probabil un update la SDK`ul vechi should do the trick. Ce parere aveti?

Last edited by lupixxx; 05-10-2008 at 09:19.. Reason: Automerged Doublepost

lupixxx is offline    Send Message via Google Talk to lupixxx Reply With Quote