Quote:
Originally Posted by SrX M-am lamurit cu iphone
iphone = interfata super = fite
nu e in stare sa faca un banal apel 3g,sa transfere fisiere prin bluetooth,gps de rahat,camera submediocra
Iar pretul nu se justifica doar ca este facut de mar,nimic mai mult |
Se cheama apel video (ca bietul apel nu poate fi 3G).
Nu stie sa transfere fisiere prin bluetooth. E varza. Nu o sa mai poti sa ii dai share lu' Guta din libraria muzicala.
Nu e GPS-ul de rahat. De fapt, softul nici nu e facut de Apple (as far as i know, apple is not google).
Camera este foarte buna pentru 2MP. Cine vrea camera sa isi ia separat.Nu exista combo perfect.
Mai te putem ajuta si cu altceva?
Poate cu putina minte daca crezi ca o interfata bine definita si, de ce nu, aratoasa este o fita..
LE: Dar, stati! Baiatul mai e nelamurit cu niste probleme d-ale bietului LG:
Quote:
Originally Posted by SrX Il are cineva ? - Niste cumparatori probabil.
ma intereseaza si pe mine sa iau unul.. - Vezi la un dealer.
vreau niste pareri - Eu m-am lamurit cu viewty. E praf. Nici GPS nu are. Dar ce zic eu, nici Accelometer. Vai, am uitat cumva de MultiTouch. E o fita, nu-l cumpara!
se misca bine ? cum face poze ? - Il misti tu, de preferat in mana dar nu prea mult ca s-ar putea sa-l miste si podeaua/asfaltul. Mai de poze chiar nu stiu. Eu presupun ca face poze cu ajutorul camerei foto. Dar chiar ma depaseste. Noi astia care avem iPhone facem poze cu pantoful.
apropo,sistem de operare nu are nu ?? - Ba da. Are Windows 10, e cu un pas inaintea tuturor. |
Acum vorbind serios, nu e de ras ci de plans.