|
Cu toate ca acest thread tinde sa devina unul moralist ma alatur si eu "conservatorilor". Un fotograf e liber sa se axeze pe un gen de fotografie ce i se potriveste sau sa diversifice. Fiind vorba de chestii oculte poate avea o oarecare latura "exotica" pentru multi. Multi se feresc sa critice ceva "aparte" pentru a nu fi judecati la randul lor ca necunoscatori. Mie spre exemplu textura pielii nu-mi exprima in niciuna din fotografii ideea cuprinsa in acea compozitie.
Lucrul ce ingrijoreaza pe toata lumea (cel putin asa mi se pare) este ca aceasta introvertire este constant spre latura trista. Nu sunt de acord nici cu George care sugereaza numai fericire, zambete, bezele si iepurasi roz, insa mi se pare imposibil ca atunci cand iti documentezi prin fotografii starea interioara pe o perioada mai lunga de timp sa nu apara acolo si o raza de fericire, bucurie, umor chiar si satira, exceptand cazul in care tu-ti doresti sa fii trista tot timpul. Sa nu mai lungesc vorba, stay away from roof-tops, sharp objects and fire arms, nu de alta dar viata e chiar frumoasa daca stii unde sa privesti.