Thread: Anne Tudor
View Single Post
Old 15-10-2008, 21:03   #79 (permalink)
AnneT
Registered User

Ma amuzati teribil. Multumesc ca totusi va chinuiti sa comentati.
Prin fotografiile astea chiar nu am vrut sa exprim vreun pic de durere. Doar amuzament si dorinta. Cat despre problemele pe care considerati ca le am(la cele cu capul ma refer)... ah... dar multumesc ca imi spuneti asta. nu as vrea in veci sa fiu la fel de incuiata precum sunt unii dintre voi. V-am jignit? Imi cer scuze.

@kiphtea69: stau departe de acoperisuri. Nu sunt si nu voi ajunge emo. Viata imi place, o savurez din plin. Chiar asa... cu "tristetea" exprimata prin poze.
@andyexpertul: iti multumesc doar pentru partea serioasa de comentariu(asteptam asa ceva de la mai multa lume). Am inteles ca la a 2-a fotografie te-a deranjat mult incadrarea... da, faptul ca am taiat nasul este enervant... in rest deformarea figurii mi se pare interesanta

@Megalomaniac: "pata de arsura" este pusa pentru a scoate in evidenta crucea. Atat

In rest consider ca o fotografie este suficient sa fie frumoasa/interesanta. Este frumos ca o fotografie sa fie precum o pictura. Abstracta. E mai placut sa pui mintea oamenlor la incercare decat sa faci ceva ce sa poata pricepe oricine... plictisitor sa faci asta.. nu?

Si pentru delectarea urechilor voastre cu ceva ce ma inspira:

AnneT is offline    Reply With Quote