View Single Post
Old 17-10-2008, 10:11   #66 (permalink)
anubisy2k
Registered User

anubisy2k's Avatar

Salut. Looking for help...

Problema: Am luat de la un amic din Bucuresti cutia cu DVD-uri War, l-am instalat, patchuit si rulat. Datele de cont sunt ale unui amic din Italia, care se concentreaza pe WoW...Dupa prima intrare in joc in care s-a vazut totul bine, m-a scos in ecranul cu "characters". La urmatoarea intrare, apaream doar eu, enviroment-ul si UI-ul, ALL NPC erau de nevazut...a durat cateva secunde, apoi am fost scos IAR in ecranul "characters". Incercari repetate de a intra pe server s-au soldat cu aceeasi faza: intrat, nevazut nimic, scos in ecranul cu characters...si alteori servers.

Buuuun, am zis sa schimb serverul...Zis si facut. Acelasi comportament indiferent de factiune, clasa sau rasa. Mai mentionez ca la FIECARE scoatere din joc in Meniu, imi apareau aceleasi EULA de dat accept/decline...Am schimbat DirectX cu cel de pe DVD, am sch si vreo 3 versiuni de detonator...acelasi comportament.

Este ceva care nu se pupa cu ceva sau ceva foarte complex in scenariul descris de mine? Sau handicapatul ala din italia intra si el pe cont si daia pateam ce pateam...

Edit: Sistemul meu depaseste usor minimum requirements.

In asteptarea mail-ului de confirmare/infirmare din Italia, as aprecia orice sfat legat de problema mea...Multumesc.

Edit2: a venit si mail-ul de la amic...el NU a intrat in joc...deci e de la mine sau de la ei...HELP PLX!

Last edited by anubisy2k; 17-10-2008 at 10:55.. Reason: Adaugat sistemul. Adaugat Edit2.

anubisy2k is offline    Reply With Quote