Thread: Anne Tudor
View Single Post
Old 22-10-2008, 22:56   #82 (permalink)
Mir
Moderator

Mir's Avatar

ok, ca sfat care tine de orice serie de imagini, nu in mod special de cele prezente. Incearca sa te rezumi la una singura din serie daca celelalte nu aduc ceva nou si relevant sau diferit total fata de prima. Nu e nevoie sa repeti imaginea cu mici modificari, nu va transmite altceva daca e aproape acelasi lucru. Ajunge una. In serie pui imagini care nareaza ceva, capitole diferite ale povestirii, fiecare cu continutul ei, nu 3 imagini cu acelasi continut.....ca e redundant.

Sincer arata ca incercari nefinalizate pe aceeasi tema, un "work in progress", un sentiment de nefinalizat, ca nu esti sigura care dintre ele e mai expresiva....nu e bine.

Doar un titlu total diferit si lumina mai de jos sau mai de sus nu modifica asa mult impresia lasata de aceste imagini, expresia fetei fiind identica in toate 3, gasesc fortata titulatura si plasarea intr-o serie.

punctual.
Prima nu-mi exprima frumusete de niciun fel...
A doua imi place cel mai mult diin serie, imi place cadrarea, imi place umbra de pe ochi, titlul se potriveste cat de cat, rosul ochiului arata a demon....as fi numit-o "Dark Elf" sau ceva de genul, si ar fi fost singura care as fi postat-o, dupa o prelucrare amanuntita, nu asa cum e acum.
A 3-a e fortata rau cu lumina de jos, se repeta expresia fetei....nu arata a nemurire nici fortzat....

Last edited by Mir; 22-10-2008 at 23:10..

Mir is offline    Reply With Quote