Quote:
Originally Posted by Mutirips Expresia fetei e normal sa fie la fel dupa atata "oboseala".
Prelucrarea... intr-adevar... ti-am mai spus si eu... POTI MAI MULT ! mi-ai demonstrat ca poti mai mult.
Incadrarea... dupa mine... prea wide.
Lumina... nu ma leg... aici e vina mea daca arata rau
Nedumerire?  ) intr-adevar... ma intrebam cum dracu poate sa arda becu` ala in asa hal la 12V....
Si nu sunt cele mai bune din serie... de ce le-ai postat pe astea ? |
1. Nu am zis ca nu e normala expresia fetei...am zis ca nu e normal sa postezi 3 poze cu aceeasi expresie...oricare ar fi ea
2. prelucrarea...
3. Lumina, nu are cum a fie vina ta...tot fotograful alege ce pozeaza si ce posteaza mai ales....
daca nu e buna, nu trebuia postata.....atat tot...ramane la stadiu detest si gata
4. nedumerire ? ce treaba are expunerea facuta corect sau incorect cu intensitatea sursei de lumina ? Daca fotograful e nepriceput poate arde o poza si la lumina lumanarii, si la lumina lunii...
daca expune o ora un cadru....Daca vrei sa faci fotografie trebuie nu doar sa fi artist, ci si un bun tehnician...sa stapanesti tehnica foto. Asa cum un scriitor trebuie mai inati sa stie sa scrie...sa tina penelul in mana.