Quote:
Originally Posted by geo2000 Din ce-am citit pe mai multe forumuri alegerea ar fi asta LG 32LG3000 Reviews
Pacat ca cei care au televizoarele acasa nu se obosesc sa dea sfaturi si celor care vor sa-si ia. Probabil dupa achizitie nici nu mai intra pe thread  |
Eu am tv-ul respectiv si intru relativ des pe thread-ul asta (pentru ca la un moment dat voi lua si un TV pentru sufragerie). Am vrut sa-i raspund lui Blooregard, dar daca nu vrea review bazat pe "am eu"...
Ca idee pentru cine ar mai fi interesat de modelul respectiv, IMHO:
+ comparativ cu un sony KDL-32S3000 eu nu vad nici o diferenta la calitate a imaginii... poate un avantaj la meniu pentru LG, avand un meniu mai user friendly
+ mi se pare ca se vede foarte ok pe cablu TV, comparativ cu ce am mai vazut prin magazine
+ se vede bine si pe semnal SD (DVD, DIVX, XVID). N-am apucat sa vad mai mult de cateva trailere si samples-uri HD pe el, dar se vedea bine.
- necesita ceva tweaking din meniu (noise reduction mai mic, black level setat pe high, etc.)
- preseturile audio nu sunt foarte ok, eu am simtit nevoia sa le dau inaltele ceva mai jos
In mare sunt foarte multumit de el, mai ales la pretul la care l-am luat. Ramane de vazut daca urmatorul TV va fi un LCD 100hz sau o plasma.