Quote:
Originally Posted by florin13 Posesor de 42PV70 de vreun an , vreau sa mai iau un Lcd de 82,in jur de 2000 RON, pt camera fiicei mele.Ce imi recomandati(si 42pv70 l-am luat tot in urma studiului forumului).Cablu RDS,la bloc(42PV70 se vede foarte bine) |
Situatia mea e oarecum similara cu a ta. Am aceeasi plasma de aproape 2 ani, si de vreo jumatate de an am luat un lcd pentru dormitor. Tot asa, m-am documentat mult inainte si am luat un Samsung de 82, seria R88, daca nu ma insel, de la Domo, cu 2.600 lei. Il folosesc pe Digi si merge excelent, sunt f. multumit si as lua tot acelasi tv, daca ar trebui. Personal consider ca Samsung produce unele dintre cele mai bune lcd-uri. Inca ceva, este f. ingust fata de altele (vezi sony sau sharp), pentru mine fiind important, deoarece l-am montat pe perete. Si telecomanda este superioară multora ca design, avand si un buton pentru iluminare.
Legat de consum, cum vedeti eu am 2 tv-uri plane care merg destul de mult, alternativ dar si simultan, si nu pot sa ma plang de consumul de energie. Nu am facut masuratori dar, practic nu am observat mare diferenta fata de perioda cand nu le aveam, si aveam 2 crt-uri.