Quote:
Originally Posted by firmware O intrebare offtopic. Daca ma poate ajuta cineva care a cumparat cu cardul blu-ray de pe sendit. Eu nu ma descurc. Trebuie sa fie in euro cardul sau poate fi si in lei? Astept raspuns pe pm. Merci fain. |
Ca sa poti cumpara online cu un card, in primul rand acesta trebuie sa fie valabil si apoi sa fie tipul de card acceptat de firma respectiva <Visa, Mastercard etc>. Nu trebuie
neaparat sa fie in valuta <conversia lei/valuta se va face in mod automat>. Daca nu ti-l accepta e clar ca nu este tipul acceptat <sau este expirat ori n-ai bani pe el etc>.
Mai demult am patit-o si eu: din 3 carduri, nu mi-a acceptat decat unul singur cand am vrut sa platesc ceva prin PayPal.
Quote:
Originally Posted by firmware Este acceptat. E Mastercard de la Transilvania cu plata pe net cu 3D secure activat si cu bani pe el. Chestia e ca imi cere un "Card security code:" din 4 caractere si nu stiu la ce se refera. |
Intoarce-l. Pe verso ai un numar in partea dreapta, pe o banda. Ultimele 4 caractere de acolo iti trebuie tie.