View Single Post
Old 01-11-2008, 09:21   #5740 (permalink)
Neodoru
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jigodie View Post
se poate ca pe un iPhone pe care am bagat apps de pe contul meu de iTunes...sa bag si de pe altul ori sa-l scot pe al meu din memorie?
cand instalezi ceva stiti ca va logheaza automat...tot ce trebuie e sa bagi parola. Eu vreau sa schimb si userul.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Opera pt iPhone e pe cale sa apara: IPhone Apps: Opera for iPhone Ready To Go, If Not For Apple's App Store Policies
1. se poate... trebuie doar sa te loghezi si sa dai sync.
2. stai linistit ca nu va aparea opera pt iphone dubleaza (concureaza mai bine zis) o aplicatie existenta (safari). Oricum... pana acum nu m-a deranjat mai deloc safari. Cred ca din toate browserele (mobile evident) cu care m-am jucat, asta este cel mai bun. Ii mai trebuie implementata posibilitatea de a memora useri&shit si flash (care sper sa vina cu 2.2 - adobe a zis ca-i gata).
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote