View Single Post
Old 02-11-2008, 19:08   #94 (permalink)
Mandea
Registered User

Phone: Nokia E52
exista lg-uri si samsunguri cu dual sim, si avand in vedere ca poti sa iti portezi numarul....plus ca nu sunt asa multi, iar cei ce iau clone nu pt dual sim le iau, sa fim seriosi.
oamenii de afaceri sunt un procent infim dintre cumparatorii de telefoane. adica nu poti sa imi spui ca ei genereaza marile vanzari.

eu sustin ca sunt bani aruncati si am sa iti spun si de ce: am un prieten care a luat o clona de n95. asa telefon prost nici ca am vazut (il compar cu n95, evident): plasticul slab, calitatea asamblarii la fel, softul de pe telefon la ani lumina de symbian. numai probleme cu el, asa ca de asta se si zice: sunt prea sarac sa imi iau un lucru de nimic.
pt ca daca sunt sarac si iau un lucru prost, si se strica, nu mai am bani sa il schimb, si ieseam mai bine luand de la inceput lucrul bun.

valoarea unui lucru nu sta in pretul sau, ci in cat de util iti este si cat de bine isi face treaba. degeaba e mai ieftin, daca ceea ce face, face cu curu. si asta fac clonele. nu ai bani, ok, iei unul din seriile mai ieftine, cu mai putine functii, dar care macar le fac cum trebuie.

nu zic sa nu cumpere lumea, sa cumpere, eu personal asa sfatuiesc si procedez. m-am ars de prea multe ori facand tot felul de economii din astea, ca sa mai iau astfel de tepe.dar fiecare e liber sa faca ce vrea. eu le consider stifturi.

Mandea is offline    Reply With Quote