Thread: Whale killing
View Single Post
Old 04-11-2008, 13:27   #7 (permalink)
Mishu05
Registered User

Mishu05's Avatar

Domnilor, dar ce va oripileaza atat? Faptul ca se face marea rosie de la sangele acelor mamifere? Cand mai mananci hamburger sau o friptura in sange, de vita gandeste-te la MILIOANELE de vite ucise in abatoare in fiecare an. Pun pariu ca se face de mii de ori mai mult sange . Aia e traditia lor cum avem si noi traditia porcului de Craciun , oceanul e mare si pentru cateva comunitati care ucid cateva zeci de exemplare nu cred ca se pierde specia X sau Y. Bineinteles, atata timp cat treaba asta se face organizat, in fiecare an un nr limitat de exemplare. Spuneti-mi cate balene/delfini crezi ca ucid astia sau altii ca ei si cate mor prinse in plase de pescuit cu fir de naylon ? Sau alte vietuitoare marine pinguini, foci, morse, etc?
Si apropo de "giboni" as prefera sa traiesc intr-o comunitate ca aia din link, oamenii nu fac absolut nici un rau naturii. TU asta care ai deschis thred-ul si milioane/miliarde ca tine ( si ca mine, normal) facem infinit mai mult rau cand consumam toate produsele de cacat ale epocii moderne: mancare procesata, chestii care necesita hectare de padure taiate, etc. Stim noi care.

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html
Livrare gratuita in Bucuresti.

Mishu05 is online now    Reply With Quote