View Single Post
Old 11-11-2008, 16:34   #8635 (permalink)
k-man
Registered User

Quote:
Originally Posted by al_pacino View Post
Mi-am achizitionat cu ceva timp in urma o plasma Panasonic TH42-PA60e. Plasma e SD, dar are HDMI. As dori sa-mi cumpar o camera video HD si am 2 nelamuriri:

1. Pot reda pe plasma filmarile facute in HD direct din camera ?
2. Pot reda pe acest model de plasma filmarea facuta in 50i ?
Poate sa-i faca deinterlacing incat sa vad filmul la 50 FPS ?
poate confirma cineva, dar din cate stiu eu:
- orice camera HD are si iesire clasica AV (RCA) prin care iese semnal SD. deci, chiar daca plasma ta nu "suporta" semnal HD (prin HDMI), camera poate scoate semnal SD prin portul AV
- plasma ca tehnologie afiseaza imagini doar progresiv, deci va aplica automat de-interlacing semnalului in 50i pe care il va trimite camera video
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by G.Hagi View Post
Intrebarea mea este cum aflu daca o sa m-i se vada bine Tv-ul dupa ce il cumpar, pe cablu (sunt la UPC). Am auzit o chestie ca ar fi ceva legat de cablu analog sau digital ca s-ar vedea mai bine pe digital? Eu sincer nici nu stiu daca am analog sau digital. Si alta intrebare, merita sa-mi iau un LCD Full HD daca il folosesc doar pentru cablu? Si mai exact ce inseamna Full HD? Multumesc mult pentru raspunsuri.
daca vei citi macar ultimile xx pagini ale acestui topic, vei gasi raspunsuri la toate intrebarile si multe altele in plus

Last edited by k-man; 11-11-2008 at 16:34.. Reason: Automerged Doublepost

k-man is offline    Reply With Quote