View Single Post
Old 11-11-2008, 17:30   #8637 (permalink)
plop
Registered User

Quote:
Originally Posted by G.Hagi View Post
Am si eu o intrebare, si cred ca sunt multi necunoscatori ca mine care au intrebarile astea:
vreau sa-mi iau un TV LCD. Am vazut ca sunt oferte cu TV la 15 mil. (81). Ma duc in ALTEX in Plaza si acolo 80% din TV se vad foarte, foarte prost - nu conteaza ca sunt de 15 sau 40 mil. Ma duc in alt magazin si acolo si cele mai ieftine se vad super bine.
Intrebarea mea este cum aflu daca o sa m-i se vada bine Tv-ul dupa ce il cumpar, pe cablu (sunt la UPC). Am auzit o chestie ca ar fi ceva legat de cablu analog sau digital ca s-ar vedea mai bine pe digital? Eu sincer nici nu stiu daca am analog sau digital. Si alta intrebare, merita sa-mi iau un LCD Full HD daca il folosesc doar pentru cablu? Si mai exact ce inseamna Full HD? Multumesc mult pentru raspunsuri.
full hd inseamna rezoluie mai mare 1920x1080 puncte,, la cablu nu ai rezolutie mai mare de 800x600 asa ca nu merita sa iei full hd.. e destul hd ready (1366x768 puncte) . cel mai fain se vede daca pui film de pe calculator, cablul daca nu e cu pureci se vede acceptabil

plop is offline    Reply With Quote