Quote:
Originally Posted by G.Hagi Am si eu o intrebare, si cred ca sunt multi necunoscatori ca mine care au intrebarile astea:
vreau sa-mi iau un TV LCD. Am vazut ca sunt oferte cu TV la 15 mil. (81). Ma duc in ALTEX in Plaza si acolo 80% din TV se vad foarte, foarte prost - nu conteaza ca sunt de 15 sau 40 mil. Ma duc in alt magazin si acolo si cele mai ieftine se vad super bine.
Intrebarea mea este cum aflu daca o sa m-i se vada bine Tv-ul dupa ce il cumpar, pe cablu (sunt la UPC). Am auzit o chestie ca ar fi ceva legat de cablu analog sau digital ca s-ar vedea mai bine pe digital? Eu sincer nici nu stiu daca am analog sau digital. Si alta intrebare, merita sa-mi iau un LCD Full HD daca il folosesc doar pentru cablu? Si mai exact ce inseamna Full HD? Multumesc mult pentru raspunsuri. |
full hd inseamna rezoluie mai mare 1920x1080 puncte,, la cablu nu ai rezolutie mai mare de 800x600 asa ca nu merita sa iei full hd.. e destul hd ready (1366x768 puncte) . cel mai fain se vede daca pui film de pe calculator, cablul daca nu e cu pureci se vede acceptabil