Quote:
Originally Posted by catalyn83 salutare! am si eu o problema!am cautat pe aici,dar am gasit de prin 2005 si nu e ceea ce vreau sa aflu!poate ma ajutati careva!
am un calculator de 1an de zile,aceeasi configuratie!am avut si xp si vista!a mers fara probl! acum am vista ,pana acu 2zile a mers fara probl! am zis sa instalez sp1,l-am instalat!am instalat in locul lu kaspersky outpost si am observat ca dupa un timp neregulat se face ecranul albastru si scrie ceva de genul driver irql not less or equal!
nu-mi dau seama de la ce! mi-e greu sa cred ca de la sp1,sau de la antivirus!driverul de video e ultimul,cel pt placa de sunet si retea sunt de pe cd! dc am gresit postu imi cer scuze,da poate are cineva o idee,ca vad ca se discuta de vista!multumesc! |
Un BSOD de tipul " driver irql not less or equal" poate avea nenumarate cauze, de la memorii cu probleme pana la probleme de natura soft.
Cum momentan nu am globul de cristal la mine sa ghicesc care a fost exact eroarea, du-te aici : Al 2lea click pe My Computer -> Manage -> Event Viewer si cauta eroarea acolo si posteaza un screenshot.
Si intre timp poti sa verifici memoriile cu memtest .