Quote:
Originally Posted by crss2099 Va rog sa imi dati un sfat, cei care au asa ceva sau se pricep.
Vreau un TV (maxim 4500 RON) si prefer ceva la 102 cm, desi il voi pune in dormitor pe perete si distanta intre ochi si TV va fi de 3 metri. Semnal al RCS si nici nu am DVD, asa ca il voi folosi exclusiv pt cablu RCS. Jocurile nu ma intereseaza PS2, 3 etc, nu vreau sa il conectez la PC, nu vreau sa vad poze pe el.... Doar TV vreau sa fie!
Ma innebunesc toate felurile de Sony Bravia care exista, adica nu inteleg de ce sunt atatea serii si care e mai noua sau mai buna: seria V, seria W, seria X, seria S, seria L etc.
Ma gandesc ca si o plasma Panasonic Viera ar fi buna, dar si alea sunt de o mie de feluri.
Va rog sa imi sugerati un anume tip (eventual dintre Bravia si Panasonic Viera).
Mi se pare mie, sau la Bravia e chiar OK sa te uiti la 102 cm de la 3 m?
As vrea ca imaginile de actiune sa nu se vada "in reluare" (am auzit ca unele tv-uri asa fac), as vrea ceva sa se vada frumos (si sa se auda).
Ce ziceti despre Sony Bravia KDL-40W4000 sau Sony Bravia KDL-40V4000 ? Cel din seria W e cu 1100 RON mai scump.
Merci mult pt cei care imi dau sfaturi si pareri utile! |
panasonic 50pv8 plasma
Panasonic TH-50PV8 (Televizoare Plasma) TH-50PV8 :: Sigmanet.ro e cea mai buna pt 3m, comuta programele rapid sub o secunda, la sony si samsung si sharp sunt 2 secunde, nu conteaza unghiul sub care o privesti negrul e mult mai bun, si astfel si contrastul, bate orice sony posibil..