![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Flash Variables...noob
Salutare, mica mea problema este urmatoarea on (release) { if ('valoare' == 'textul meu') { set ('rezultat', 'adevarat') } else { set ('rezultat', 'gresit') } } Imi seteaza chiar daca variabila 'valoare' este corecta, imi seteaza variabila 'rezultat' cu valaorea 'gresit'. M-a mai intereseaza sa setez 10 valori pentru variabila 'valoare1' si alte 10 valori pentru variabila 'adevarat', mai exact fiecare valoare a variabilei 'valoare1', cu valoarea ei in variabila 'rezultat' Ma poate ajuta careva...daca a inteles ceva..binenteles ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- chiar nu stie nimeni?
__________________ Admin Settings: [edit post] [delete post] [ban user] Last edited by maxx1nsane; 26-06-2008 at 09:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Nu folosesti functia "set" corect; "valoare" este o variabila deci NU trebuie pusa in ghilimele etc. Incearca asta: on (release) { valoare="textul meu" if (valoare == "textul meu") { rezultat= "adevarat" } else { rezultat= "gresit" } trace(rezultat) } | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
super, ms mult domnu oni Quote:
__________________ Admin Settings: [edit post] [delete post] [ban user] | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
da man, sa am zece cuvinte cu alte 10 cuvinte asociate spre exemplu masina = rosu mere = fructe forum = intrebari etc intelegi? cand apas butonul acela, sa caute in cele 10 cuvinte, si daca gaseste spre exemplu cuvantul numaru 4, sa imi afiseze in casuta cu camp dinamic, cuvantul sau fraza asociata cuvantului numaru 4
|
| | #6 (permalink) | ||
on (release) { if (valoare == "cuvantul1") { rezultat= "cuvantul asociat 1" } else { rezultat= "gresit" } if (valoare == "cuvantul2") { rezultat= "cuvantul asociat 2" } else { rezultat= "gresit" } //si tot asa... } Mai elegant se mai poate face cu stocarea variabilelor cu Array. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Chiar nu găseşti un tutorial de Flash nicăieri pe net? Sau nu ştii engleză, pentru că atunci...
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Scuze, nu l-am testat si in plus acum tocmai lucrez la un proiect in VBA. Incearca asta: on (release) { valoare="cuvantul1" //asta-i valoarea introdusa de user if (valoare == "cuvantul1") { rezultat= "cuvantul asociat 1" }else if (valoare == "cuvantul2") { rezultat= "cuvantul asociat 2" }else if (valoare == "cuvantul3") { rezultat= "cuvantul asociat 3" //...si alte reguli (blocuri else if) //facem tratarea exceptiilor de la regulile de mai sus } else { rezultat= "gresit" } trace (rezultat) | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Domnule, merge flowless, thanx again prima data nu a mers, am sters valoare="cuvantul1" si a mers fara. Cand apasam pe buton, imi seta input text cu acel cuvant, si nu trebuia ![]() Raman dator, daca te pot ajuta cu ceva....just say it bafta la proiect ![]() Ce faci in VBA, lucrezi pentru o firma sau just for fun?
|
| | #12 (permalink) | ||
![]() spor la treaba. multumesc inca o data pentru ajutor, si sa iti traiasca copii
|
| Advertisment | |
| Taborea şi peste 1 milion de camarazi te aşteaptă | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |