![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Problema de php
Sal! Am de rezolvat o problema si ii urgent! Helppp! Problema de baza ii: Codeaza un script php care tine intr-un tabel toate vizitele de pe pagina Timpul , ip-ul , browserul *nota : timpul se va retine ca si timestamp , si afisarea se va face sub formatul zi-luna-an ora:minute:secunde Adaugarea se va face automat si nu de la un formular. Datele din baza de date trebuie afisate sub forma unui tabel Rezolvarea (am postat rezolvarea in speranta ca va ajuta la probela urmatoare): <?php $link = mysql_connect('localhost', 'root', '') or die (mysql_error()); mysql_select_db('Tema 8', $link); $ip = $_SERVER['SERVER_ADDR']; $browser = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; $timp = time(); $query = 'INSERT INTO Tema 8(ip,browser,timp) VALUES("'.$ip.'","'.$browser.'","'.$timp.'")'; mysql_query($query) or die (mysql_error()); echo '<table border="1">'; echo '<tr>'; echo '<th>ip</th> <th>browser</th> <th>data curenta</th>'; echo '</tr>'; $result = mysql_query('SELECT * FROM Tema 8'); while ($row = mysql_fetch_array($result)) { echo '<tr>'; echo '<td>'.$row['ip'].'</td>'; echo '<td>'.$row['browser'].'</td>'; echo '<td>'.date('d-m-Y H:h:s',$row['timp']).'</td>'; echo '</tr>'; } echo '</table>'; ?> Problema 2 pe care nu stiu sa o rezolv: Codeaza un formular prin care se poate interoga tabelul de la problema precedenta si sa se afiseze datele.Se va face cautare dupa browser , ip , interval timp. Orice combinatie dintre ele . La interval timp utilizatorul va selecta din dropdown-uri cu zi , luna , an , ora , min , sec cele 2 intervale intre care sa se caute hiturile. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Eu va intreb daca stiti sa rezolvati aceasta problema! Codeaza un formular prin care se poate interoga tabelul de la problema precedenta si sa se afiseze datele.Se va face cautare dupa browser , ip , interval timp. Orice combinatie dintre ele . La interval timp utilizatorul va selecta din dropdown-uri cu zi , luna , an , ora , min , sec cele 2 intervale intre care sa se caute hiturile. Te-ai prins akuma? Cer prea mult cumva? Ii prea grea problem pt voi? Nu stiti sa o faceti? Nu am postat unde trebuie? Lamuriti-ma!!! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |