Quote:
Originally Posted by Mandea imposibil sa nu aiba pe HD sharpness-ul lcd-urilor, le bate la cur, nu altceva pe lcd-uri. la alea la orice miscare mai iute, iti vine sa vomiti, iar de la sub 2m tot asa. ca sharpness cand nu ai miscari e irelevant. doar te uiti la filme nu la poze. eu nu am sesizat in timp o crestere a calitatii, exceptand remanenta, care nu mai e. nu e ca la boxe, care cer timp sa se rodeze.
sa o stapanesti sanatos. |
Care LCD-uri? Alea de pe vremea bunicii sau cele din 2008? De aia am in casa un Sony Bravia KLD 52" si un Panasonic TH-42PV80 iar diferentele intre ele la sharpness nu exista, plasma are culori putin mai bune, atat. Si la orice miscare se vede foarte clar, filme de actiune sau meciuri de fotbal sau orice vrei tu. Si da, la mai putin de 2 metri se vede de "kko" pe SD, trebuie sa recunosc asta. Dar evident ca ma uit la filme B-Ray sau de la PC, nu la OTV, sa ma intereseze SD-ul prea mult.
Singurele plasme care "bat la cur" LCD-urile sunt modele Pioneer seria Sig (Kuro) dar si alea exista un echivalent, LCD-urile cu LED (care is inca mai scumpe, deci nu prea prezinta o alternativa buna, momentan, dar macar exista). Dar ce sa te faci cu "cunoscatorii" astia, care au vazut si ei un LCD panouri TN acum 3 ani si le compara cu plasmele moderne