View Single Post
Old 30-11-2008, 16:07   #8919 (permalink)
florica
Registered User

Uite ce sa scris in reviews:" After the ‘warning shot' of the 52W4500, the smaller 46W4500 seems to suffer even more distractingly with the picture-ruining light pooling problem that troubled us on the large model."

Nu imi spune ca 46" este un accident sau ca exista MARE diferenta de calitate a imagini, defapt modelul 46" reprezinta adevarata valoare, fiind si ultimul reviews in care si-au dat seama de cat de proasta imaginea si au corectat evaluarea.
Eu iti recomand sa citesti si printre randuri sa vezi ce semnifica "truly extraordinary picture quality" la plasma si ce "Does it produce better pictures than most other LCD TVs period? Yes." la LCD.

Despre XBR nu ar fi trebuit sa auda sau sa intereseze pe nimeni nimeni...deoarece este seria ce se vinde in state, este echivalenta cu seria X europeana.Apropo care XBR? ca sunt mai multe fiecare indicand generatia.

Nu cred ca ai vazut un LCD bun asezat side by side langa o plasma buna setate corect, in conditii domestice controlate, ruland cu orice material video de orice natura...daca aveai experienta asta ai fi avut o revelatie.
Comparatiile le-am exemplificat indiferent de categorie sau pret pentru a evidentia ca plasma are fara nici cea mai mica indoiala imaginea mai buna.
Daca vrei comparatii in categorii de pret comune poti considera plasmele Panasonic care spulbera la mare distanta orice LCD ce costa similar la orice diagonala.

Doar ca exemplu la HI-FI Arena se puteau admira o plasma si un LCD produse de Pioneer asezate involuntar side by side ( asta era LCD: Pioneer KURO KRL-37V 37in LCD TV Review - TV Reviews - TrustedReviews ) .Rezultatul ? incredibil, comparatia parea sa sfideze bunul simt, LCD care are nota 9 era o gluma foarte proasta.Mai are rost sa iti spun ca LCD ala de 37" costa 7500 ron?

florica is offline    Reply With Quote