Am fost sanctionat de Monky dupa ce am avut o polemica pe marginea lcd/plasma, discutie in care m-a jignit in mod repetat. Cine are rabdare sa citeasca in urma o sa vada si de ce am fost sanctionat de un moderator cu care am avut o polemica pe o arie in care nu avea jurisdictie.
In sfarsit, sint de domeniul trecutului sanctiunile mele, eu nu inteleg si nimeni nu vrea sa-mi explice de ce trebuie tot timpul sa citim aceste mizerii legate de lcd-uri. Este evident ca daca-i spui unui om ca si-a cumparat un TV care provoaca voma faci flame. Este evident ca atunci cand spui ca lcd-ul este la ani lumina in urma plasmei faci flame. De ce plasma fanboys nu se rezuma in a scrie ca lcd-ul inca n-a ajuns la performanta plasmei si simt nevoia sa sublinieze ca lcd-urile sint niste gunoaie?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by razvan2007 Bravo! Si suportul afirmatiilor l-ai lasat... Unde?... |
Eu scriu de mult timp pe aici, ceea ce se discuta in ultima luna s-a tot discutat pe topicul asta cam de la inceputuri. Citeste topicul. Nu o sa repet pentru fiecare nou posesor de plasma care le stie pe toate ceea ce am scris acum un an. Sintem mai multi pe aici care mai citim si avforums, si hdtvtest si alte locuri asemenea, sintem multi pe aici care au vazut la lucru si lcd-uri si plasme, sintem multi pe aici care am ales lcd-ul in cunostinta de cauza si sintem multumiti de alegerea facuta.