Quote:
Originally Posted by avlad Eu scriu de mult timp pe aici, ceea ce se discuta in ultima luna s-a tot discutat pe topicul asta cam de la inceputuri. Citeste topicul. |
Urmaresc threadul de foarte mult timp.
Ce era la "la inceputuri" s-a cam schimbat intre timp! Deci suportul in afirmatii tot lipseste.
Quote:
Originally Posted by avlad Sintem mai multi pe aici care mai citim si avforums, si hdtvtest si alte locuri asemenea, sintem multi pe aici care au vazut la lucru si lcd-uri si plasme, sintem multi pe aici care am ales lcd-ul in cunostinta de cauza si sintem multumiti de alegerea facuta. |
Urmaresc si eu forumurile mentionate, sunt inregistrat pe unul.
Ori de cate ori am simtit ca "spiritele" se cam incing pe aceasta arie am avut grija sa mentionez ca vorbesc in nume propriu si din propria-mi experienta. Vad ca tu reprezinti masele vorbind la plural.
Quote:
Originally Posted by avlad Nu o sa repet pentru fiecare nou posesor de plasma care le stie pe toate ceea ce am scris acum un an. |
Daca eu sunt cel la care faci referire sa stii ca nu-i deloc asa. Nu pretind ca sunt a toate stiutor, ba dimpotriva, imi place sa invat, sa citesc despre tot ce-i nou.
Ca o rezultanta, din tot postul tau de mai sus, se poate observa o oarecare rautate si inversunare in exprimare. Si nu-i frumos deloc. Mai domol cu aprecierile <stiu sa si ripostez cand ma simt luat in balon>!
Quote:
Originally Posted by Adi[CG] Vrei sa spui 72 cm  * nu mi-e rusine nici cu consumul CRT-urilor, cred ca unul de 42" ar fi cat jumatate de sufragerie, ar cantari cam 150kg si ar veni la pachet cu o hidrocentrala.
LCD-urile sunt deocamdata cele mai economice, pentru unii poate fi un criteriu important. |
Da, asa este. Multam de observatie. Diagonala in cm. In inches era cam grav

.
Foarte important este consumul! La orice, nu? Este foarte importanta eficienta. In cazul TV-urilor: cat halesc si ce scot in urma, merita sau nu.
La plasme consumul de curent este dinamic: variaza incontinuu in functie de imagine. Reglata, o plasma nu consuma cu mult peste un LCD de diagonala comparabila.