Quote:
Originally Posted by crss2099 Despre plasma mea Panasonic Viera 42PV80PA, sosita cu 3 zile in urma:
imi place cum se vede RCS analog, pe toate posturile. Ce ma enerveaza este:
- lateste imaginea si se vede ok doar in formatul 4/3, caz in care ar fi trebuit sa iau o dimensiune mai mare de 106 cm, pt ca se pierde mult din spatiul de vizionare. |
Este normal sa fie asa! TV-ul este WIDE! Insa... Ai incercat setarea "Partial"? Ai citit manualul cu atentie? Caci scrie si despre setarile din meniu.
Quote:
Originally Posted by crss2099 - e o problema si nu numai la meciuri de fotbal: la filme cand misca unul capul (de aprobare sau negare), ochii luii, fata lui... se intinde pe mail multi pixeli, nu stiu cum sa explic mai bine, se vede si pe pixelii de sus si pe cei de jos, daca isi misca capul de sus in jos spre exemplu. Asa ca ochii in loc sa apara ovali, apar pt o secunda putin patratosi.
La voi e la fel? |
Habar n-am despre ce vorbesti. Pot fi totusi niste explicatii.
Stai prea aproape de TV incat sesizezi orice moschito. N-ai setat ca activ filtrul 3D-Comb. In definitv semnalul pe cablu il iei asa cum este si fara prea multe pretentii si comentarii. Nu pentru asta sunt facute TV-urile format WIDE <LCD si/sau plasmele>. Pe semnal bun si curat performa superb, ai incercat?
Quote:
Originally Posted by crss2099 Ma bate gandul sa-l dau inapoi si sa iau Sony Bravia (la comenzi pe net ai 10 zile la dispozitie, desi ei nu recunosc, dar este lege pt asta).
Acolo tot asa e cu pixelii care raman 'impregnati' cu imaginea anterioara? |
Da. In 10 zile poti returna produsul daca intrunesti conditiile: l-ai comandat online, nu domiciliezi in localitatea de unde l-ai comandat si factura o ai pe persoana juridica.
Indiferent ce TV format WIDE vei cumpara, imaginea de cablu tot latita o vei avea pe format 16:9.