Quote:
Originally Posted by mobutu Dar daca am factura pe persoana fizica nu mai pot returna produsul in 10 zile? |
Am gresit eu! Ma gandeam la una si am scris alta. Inlocuieste persoana juridica cu persoana fizica. Chiar am discutat mai demult cu cineva de la ANPC Valcea despre aceasta problema. A mancat terci individul respectiv, mânc si eu inevitabil. Oricum, de baza este litera legii, multumesc de completare.
Quote:
Originally Posted by Crysler As dori sa cer un sfat:
Am gasit Panasonic TH-42PV8 (laudat peste tot) la pretul de 2500 RON. Eram hotarat sa-l iau, pana cand am vazut o oferta la carrefour, televizorul LG 42PG200R la 2000 RON.
Intrebarea mea este daca intr-adevar merita cei 500 RONI in plus Panasonicul (sunt destul de limitat cu bugetul si mi-ar fi prins bine sa salvez 500 roni) |
Numai tu poti sti. Incearca-le cu grija si atentie pe amandoua si ai sa vezi. Eventual informeaza-te despre ce panel are in dotare acel LG. Vezi specificatiile lui etc. Eu stiu cum merge Panasonicul. Cu LG-ul este treaba ta sa te documentezi.
Quote:
Originally Posted by crss2099 Pe setarea Partial lateste f urat. Manualul e mic si nu scrie mai nimic.
Nu stau aproape, stau la 3 m.
Filtrul 3D-Comb era setat pe activ.
Puncte forte ale TV-ului: nu se vad pixelii, nu se vad pureci, semnalul e ok, culorile sunt frumoase.
Puncte slabe: lateste imaginea si la miscare raman niste pixeli impregnati cu imaginea anterioara. Pt cei care au vazut si LCD-uri: asa e si la LCD?
As vrea sa imi iau Bravia in loc, dar daca e tot asa.... |
Da, asa se intampla cand pe format wide 19:9 afisezi semnal 4:3, indiferent de brandul ales.
Setarea "Partial" nu deformeaza imaginea, nu o lateste, ba dimpotriva, o restrange catre centru si are efect de lupa catre margini. Uita-te mai atenta si ai sa observi! Este o setare de compromis intre 16:9 si 4:3.
Cat priveste calitatea semnalului SD, afisarea lui se vede cel mai bine pe o plasma SD. Insa materialul HD se vede flawless pe plasma pe care o ai acuma. Acuma tu decizi la ce folosesti plasma: semnal preponderent SD, HD content sau si una si alta, caz in care trebuie sa te impaci cu compromisul 4:3 latit pe 16:9

.