View Single Post
Old 01-12-2008, 16:53   #8960 (permalink)
R/\ZV/\N
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by mobutu View Post
Dar daca am factura pe persoana fizica nu mai pot returna produsul in 10 zile?
Am gresit eu! Ma gandeam la una si am scris alta. Inlocuieste persoana juridica cu persoana fizica. Chiar am discutat mai demult cu cineva de la ANPC Valcea despre aceasta problema. A mancat terci individul respectiv, mânc si eu inevitabil. Oricum, de baza este litera legii, multumesc de completare.
Quote:
Originally Posted by Crysler View Post
As dori sa cer un sfat:
Am gasit Panasonic TH-42PV8 (laudat peste tot) la pretul de 2500 RON. Eram hotarat sa-l iau, pana cand am vazut o oferta la carrefour, televizorul LG 42PG200R la 2000 RON.
Intrebarea mea este daca intr-adevar merita cei 500 RONI in plus Panasonicul (sunt destul de limitat cu bugetul si mi-ar fi prins bine sa salvez 500 roni)
Numai tu poti sti. Incearca-le cu grija si atentie pe amandoua si ai sa vezi. Eventual informeaza-te despre ce panel are in dotare acel LG. Vezi specificatiile lui etc. Eu stiu cum merge Panasonicul. Cu LG-ul este treaba ta sa te documentezi.
Quote:
Originally Posted by crss2099 View Post
Pe setarea Partial lateste f urat. Manualul e mic si nu scrie mai nimic.
Nu stau aproape, stau la 3 m.
Filtrul 3D-Comb era setat pe activ.

Puncte forte ale TV-ului: nu se vad pixelii, nu se vad pureci, semnalul e ok, culorile sunt frumoase.
Puncte slabe: lateste imaginea si la miscare raman niste pixeli impregnati cu imaginea anterioara. Pt cei care au vazut si LCD-uri: asa e si la LCD?
As vrea sa imi iau Bravia in loc, dar daca e tot asa....
Da, asa se intampla cand pe format wide 19:9 afisezi semnal 4:3, indiferent de brandul ales.
Setarea "Partial" nu deformeaza imaginea, nu o lateste, ba dimpotriva, o restrange catre centru si are efect de lupa catre margini. Uita-te mai atenta si ai sa observi! Este o setare de compromis intre 16:9 si 4:3.
Cat priveste calitatea semnalului SD, afisarea lui se vede cel mai bine pe o plasma SD. Insa materialul HD se vede flawless pe plasma pe care o ai acuma. Acuma tu decizi la ce folosesti plasma: semnal preponderent SD, HD content sau si una si alta, caz in care trebuie sa te impaci cu compromisul 4:3 latit pe 16:9 .

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote