Quote:
Originally Posted by crss2099 Multumesc pt toate raspunsurile.
Crezi totusi ca pe un Sony Bravia nu s-ar vedea mai bine?
Nu pot sa cred ca tu nu ai observat ce se intampla cu fetele oamenilor filmate de aproape, chiar pe setarea 4:3, atat in filme cat si in emisiuni: fetele lor parca se misca cu incetinitorul atunci cand ei vorbesc. Mie mi se pare f enervant. E adevarat ca nu pe toate posturile si nu toate filmele. ProTV se vede super bine. |
Pentru ultima oara: habar nu am despre ce vorbesti!
Posibil raspuns la ce Dzeu oi fi avand tu pe acolo: s-ar putea ca imaginea receptionata de tine prin cablu, la acel/acele posturi/programe TV sa fie mai proasta ca cea pe care o receptionez eu si din aceasta cauza zgomotul sa fie ceva mai accentuat, motiv pentru care procesorul de imagine sa lucreze din greu. Incearca sa reduci din zgomot cu P-NR-ul <Minim, Mediu sau Maxim> ori cu Sharpness-ul la minim.
Am ochiul format si stiu sa recunosc artefactele, mai cu seama ca vorbim de o diagonala de 106cm. Mi-am studiat si parastudiat plasma, mi-o cunosc prea bine ce-i poate pielea si nu mi-ar fi scapat din vedere o astfel de imagine cu probleme <daca s-ar fi intamplat sa am> asa cum reclami tu.
Nu stiu ce tot o dai in sus si-n jos cu Bravia <ce Bravia? LCD, plasma? Modelul? etc...>. Bravia este o linie a binecunoscutului producator japonez SONY. Daca in fond si la urma urmei nu te satisface din varii motive TH-42PV80P-ul, ceva mai bun decat acest model nu ai sa gasesti decat urcand pe scara valorica la celelalte modele Viera de aceeasi diagonala <sau mai mare> sau trecand in curtea concurentei KURO de la Pioneer. Orice altceva se cam situeaza sub, vorbind de plasme bineinteles.
Tin sa reamintesc in final ca modelul in discutie nu este facut cu scopul declarat de a viziona material video SD, ci doar il tolereaza, in opinia mea descurcandu-se admirabil pe semnalul de pe cablu, cum de altfel nicio alta plasma in afara de cea/cele SD nu se pupa perfect su semnalul SD <de 520 de linii>. Aceasta plasma este una HD Ready, o tratezi ca atare si-ti va da rezultate maxime pe material video, semnal video de buna calitate. Nu te poti astepta ca la banii dati sa fie the best, diferentele sunt mari comparativ cu modelul de varf de la Panasonic sau Pioneer <diferente ce tin de detalii precum filtru de imagine si contrast din panel, electronica mai sofisticata, putere de procesare mai mare, conectica, sunet mai bun etc>, insa este un model care-ti ofera o imagine superba atunci cand il hranesti cu "benzina de 98"

.
Quote:
Originally Posted by EMI Unul din marile mistere ale lumii este de ce o gramada de români nu reusesc sa conceapa sa afiseze o imagine 4:3 în format de 4:3 pe televul lor 16:9. |
Poate pe un LCD, caci pe o plasma daca ii arunci format 4:3 all day and all night long, adica setarea preferata de vizionare, vei sfarsi intr-un final sa-ti arzi ireversibil plasma <ceea ce scrie si-n manualul ei>. Altfel spus, daca tii cu tot dinadinsul sa vezi ce inseamna fenomenul de burn in, o sa-ti reuseasca cu brio! Trebuie sa te chinui ceva ca sa-ti iasa, insa persistand ai sa reusesti.
D-aia!

.