View Single Post
Old 01-12-2008, 21:37   #8974 (permalink)
oldshooterman
Registered User

Quote:
Originally Posted by florica View Post
In aceste comparatii si teste au intrat si Sony cu seriile X si W , Samsung LCD cu seria A656 cat si plasmele lor, Sharp, chiar si LG cu plasme si LCD si concluzia a fost evidenta si fara nici o indoiala, alegerea fiind deosebit de facila, diferentele fiind dramatice.Daca acum unii vad acum numai mici diferente de culori sau sharp pentru mine sunt mari , deranjante, obsedante si nu as putea urmari LCD-u nici macar pentru o zi, cred ca vomit in prima ora

Acum daca sunt super incantat? nu! sunt extaziat! nu acelasi lucru il poate afirma detinatorii de LCD este suficient numai sa citesti forumurile sa vezi cati de plang de imagine si incerca tot felul de solutii, improvizatii in speranta ca poate cosmarul se va transforma doar in vis urat.
Promit sa nu mai repet ca plasma este mai buna deoarece este o treaba mai mult decat evidenta care nu trebuie reamintita, fiecare face ce crede, ma retrag din discutiile astea.
Deocamdata: "The Current Top 5 Best 1080p HDTVs"..."This data is a combination of top selling TVs, as well as overall consumer satisfaction."
#1: The Samsung LN52A650
#2: The Panasonic Viera TH-42PX80U
#3: The Sony Bravia KDL-55XBR8
#4: The Samsung HL61A750
#5: The Pioneer Elite Kuro PRO-111FD (The Best HDTVs for 2008 by Pixelrage)

Le-am studiat personal pe toate, in paralel, si cred ca as alege si eu Samsungul 52A650 sau 61A750 (LCD). Sint uluitoare si cele din seria 9 sau Sony XBR seria 8.(LCD)

oldshooterman is offline    Reply With Quote