View Single Post
Old 01-12-2008, 21:42   #8975 (permalink)
R/\ZV/\N
Nick anterior: razvan2007

R/\ZV/\N's Avatar

Quote:
Originally Posted by crss2099 View Post
@razvan2007
Ce treaba are sunetul cu imaginea? asta apropo de PRN-R.
Si mai bun decat 42PV80, ce ar fi de la Panasonic? Repet, pt distanta de vizionare 3-3,5 m, deci mi se pare ca nu se merita un Full HD. Chiar as da bani mai multi dar pe ceva care sa imi ofere o IMAGINE mai buna, nu mufe sau alte functionalitati pe care nu le-as folosi. Vreau sa il folosesc doar ca TV prin cablu, nu jocuri si nu DVD.
Poate pe mine nu ma crezi, ca e o problema cu imaginea, sotul meu spune asa: " Atunci cand misca unul capul brusc, ii ramane cumva capul in urma, adica se misca lent, treptat, capul a ajuns unde trebuia, dar a ramas si putin unde era inainte, ca un fel de dublare". E greu de explicat si nu pot sa cred ca suntem singurii care vedem asta. Ieri noapte era un film pe Antena 1 si se vedea asa, azi era o emisiune de TVR 2 si tot asa, tot ieri era o emisiune la Euforia parca (Iubire de vedeta) si mainile unora care dadeau interviu se miscau tot asa, cu o dara in urma.....
Chiar nu stie nimeni despre ce vorbesc?
N-are a face sunetul cu imaginea, insa am vorbit de avantajele unui scule mai scumpe, that's all.
Cu cateva minute in urma am dat pe Antena 3 <care se vede cel mai bine> si apoi pe AXN Crime <care la mine se vede cel mai prost> si m-am chiorat cu atentie de la jumatate de metru. Nu am ceea ce vezi tu. Parol! Ma depaseste.
Da, ar fi o solutie sa postezi un filmulet cat mai clar si cat mai explicit facut ca sa vedem si noi "minunea". Da, cu aparatul foto, cu un handicam ceva, cu orice, numai inteligibila sa fie imaginea filmata.
Tot ce pot sa concluzionez, am mai spus-o, este ca procesorul de imagine al TV-ului isi face simtitia prezenta mai mult decat ar trebui, probabil din cauza brumului din semnalul receptionat de la operatorul tau TV. Insa, atata timp cat nu este sesizabil sau nu face pe toate programele, eu zic ca-i OK.
PRICEPE! Inclusiv in toate testele si review-rile facute se spune clar ca plasma NU ESTE facuta sa satisfaca privirea cu imaginea SD, MAI CU SEAMA ca semnalul nostru CATV este unul mizerabil.
Daca ai inima franta si te indoiesti vreo clipa de achizitia facuta, da-l inapoi si ia altceva, dupa care posteaza impresiile. Sunt curios ...

R/\ZV/\N is offline    Reply With Quote