Quote:
Originally Posted by pat N-am vazut afirmatiile respective, dar eu am tv-ul respectiv si sunt de acord cu ce era scris acolo. Calitate ok pe cablu analogic (mai bine decat ma asteptam dupa ce am vazut prin magazine, depinde foarte mult si de calitatea semnalului - unele posturi se vad foarte bine, altele execrabil), calitate foarte buna de pe surse HD (eu ma uit la filme de pe PC), conectivitate mai buna decat la alte modele pana in 2000 RON (3 HDMI, fata de 2 la alte branduri, mufa pentru casti, etc.), o gramada de optiuni de configurare. Am comparat calitatea imaginii cu cea a unui SONY 32S3000 si nu pot sa spun ca am vazut diferente.
Singurele lucruri pe care i le pot reprosa sunt urmatoarele: sunetul nu e genial si trebuie umblat putin la equalizer, trebuie configurate cateva optiuni ca sa fie totul ok, preseturile cu care vine sunt varza (eu am butonat toate optiunile pana am fost multumit).
ps: ca idee si eu planuiesc sa mai cumpar unul cadou unor prieteni. Si nu lucrez nicaieri, sunt freelancer  |

Mersi mult. AI putea sa imi spui daca are ghosting la meciuri sau filme?
Si eu ma uit la filme pe PC si intradevar...la banii astia are o gramada de input conectors. Ce ma face putin reticient este pretul foarte mic pentru un tv de 81, comparandu-l chiar cu un 66!!
Dar daca zici ca este ok...cred ca azi ma duc sa il iau!