View Single Post
Old 03-12-2008, 21:31   #9005 (permalink)
krillin
Registered User

@Sicolina

Eu sunt posesor de 32A656, sunt foarte multumit de el, nu te astepta la minuni pe partea de tv - se va vedea acceptabil, si nu din vina TV-ului ci a operatorilor asa zisi digi. Insa pentru filme, jocuri e superb.
M-a dezamagit faptul ca nu are tuner mpeg4 ( nu se poate vedea proTV-HD si TVR-HD) si faptul ca nu poate memora mai multe setari definite de utilizator.

pe avforums.com e o comunitate destul de mare, gasesti acolo diferite setari si tweak-uri de tot felul ( inclusiv modificari din service menu la care eu nu m-am bagat ).

cand vine sa faci upgrade de firmware la 1020.1, ar trebui sa aduca multe imbunatatiri fata de 1015.

Sper ca nu ai modelul 37A656 - are alt panel decat cele de 32,42,46... am inteles ca e mai slab, nu cred totusi ca diferentele sunt mari.

Per total eu zic ca e o alegere buna, pacat ca la noi sunt preturile asa de mari, comparativ cu alte state UE.

Sa imi spui si mie deferente fata de plasma, sunt si eu curios avand in vedere ca am avut de ales intre aceleasi modele.

krillin is offline    Reply With Quote