Quote:
Originally Posted by Drankon @ Workman pentru STB nu prea ai ce alege decat SCART - SCART. Poti incerca cu un cablu de marca cu mufe aurite in loc la cel primit de la UPC. Asta e deocamdata pana vom avea HD si STB-urile HD cu HDMI.
Un divX cu rezolutie amarata nu iese HD orice upscaling ii face TViX sau alt player. Daca vrei calitate HD ai nevoie de materiale cu rezolutie HD. |
Merci de raspuns. :-)
As incerca sa leg STBul ala de lCD printr-un cablu SCART-HDMI, dar nu stiu daca exista asa ceva.
SCART-SCART i-am pus si mai am un cablu, care intr-o parte e SCART iar in cealalta parte are 2 mufe audio si un Svideo.
LCDul mai are niste mufe (Component sau cam asa ceva) - un cablu d'asta ar fi bun ?
Cat despre TViX0ul ala, ma tot gandesc....as lua un receptor terestru extern pentru ProTV-HD si TVR-HD si ce o sa mai apara HD la noi, dar parca vad ca vil iau si astia cripteaza semnalul terestru si nu mai am ce face pe urma cu el..... :-(
Voi ce ziceti? Se merita luat un decodor d'asta? O mai dura mult pana o sa vina HDul de la provideri gen UPC si RDS?
Sa bag banii intr-un TViX ?
Thx.