Quote:
Originally Posted by Drankon Repet, STB il conectezi SCART-SCART nu exista SCART-HDMI si alte minuni.
TViX merita in primul rand pentru dimensiunile reduse in locul unui HTPC, daca ai ce materiale HD sa rulezi de pe el. Doar pentru tunerul HD inclus nu merita sa dai 1900 lei, exista tunere HD standalone mult mai ieftine. |
Inca o data merci de raspuns.
Mda..... nu prea am eu timp sa ma uit la filme, asa ca nu stiu cat as sta sa vad un filme HD pe TViX. Dar imi place ca face multe.
Totusi un tuner terestru pentru PRO TV-HD parca ar fi bun, ca la stiri ma mai uit din cand in cand, iar meciurile din Champions League le urmaresc.
Ma gandesc ca trendul e urmatorul: si celelalte televiziuni vor incepe sa emita semnal HD ceea ce ar fi bine, caci cu un astfel de tuner le-as prinde si astfel si-ar dovedi eficienta.
Dar atunci cand vor fi mai multe astfel de televiziuni roamesti care sa emita HD, cred ca vor cripta semnalul terestru, pentru ca sa-l vanda providerilor gen UPC si RDS iar astia sa faca abonamente speciale de HD catre noi.
Adica parca nu as da 7 milioane pe un tuner d'asta pe care sa-l folosesc doar vreun an de acum incolo si pe urma sa-l arunc, ca televiziunile au codat semnalul HD terestru, ca sa te oblige astfel sa-ti faci abonament separat lde HD a providerii de cablu... :-(