View Single Post
Old 17-12-2008, 16:01   #9182 (permalink)
krillin
Registered User

Quote:
Originally Posted by xfx View Post
Doresc sa cumpar un Samsung LE32A656 pretul este in jur de 3000 ron ,am cautat pe forum unele pareri despre acest model ,insa nu prea am gasit
Am vazut ca ar fi full Hd dar pe situl oficial apare ca fiind hd ready il voi folosi ptr un xbox 360 si redare filme de pe calculator pin cablu hdmi ,
1.Merita acest Samsung ?
2.Este seria 6?
3. Alte pareri?

Buna, eu sunt posesor de 32A656. Distanta de vizionare la mine este de 2m, la inceput mi se parea mare dar acum..... regret ca nu am luat de 40 .
L-am folosit pana acum la filme si TV. La filmele HD ( 720p si 1080p ) imaginea e superba ( am calibrat LCD-ul dupa niste setari de pe avforums unde e o sectiune destul de numeroasa de posesori de A656 ). pe partea de TV mi se pare ok, nu am posibilitatea sa vizionez pro-tv HD sau tvr HD, apropo vezi ca tunerul DVB-T e doar mpeg2 nu si H264. Depinde mult de firma de cablu si de calitatea cablarii/mufelor/meseriasului care ti-a pus cablul/etc..

Din pacate consola e in wish-list-ul meu si nu iti pot spune pareri de cum se vad jocurile, tot ce am incercat au fost ceva jocuri de pe PC dar la rezolutii modeste pentru ca am un calc antic ( maxim 1280x1024 prin intrarea VGA ).

Sunt multe pareri conform carora nu ai nevoie de full HD pentru ceva sub 42", diferenta de calitate e prea mica intre 720p si 1080p la diagonalele astea ( cel putin la vizionat filme). Inclin sa le dau dreptate acum, daca nu-l folosesti partial ca si monitor sau pentru jocuri ( cu toate ca nu stiu ce ar putea rula pe 1920x1080 ) nu are rost la 32" full HD.

Daca stai la 2m + de TV eu zic sa iei mai bine 32V4500 de la sony - e HD ready, are pret mai mic, tuner mpeg 4 ( poti vedea protv-HD cu o sarma daca ai noroc ), Bravia Engine 2 e tot pe acolo ca tehnologie cu procesorul de imagien de pe seria 6 .

Eventual le poti compara la un magazin si vezi ce iti pace la fiecare.

LE: nu ma intelege gresit, A656 e o alegere perfecta dar e bine sa stii de la inceput minusurile si plusurile acestui model. Mai poti incerca seriile noi de la Philips, le lauda toti pe afara...

Last edited by krillin; 17-12-2008 at 16:26..

krillin is offline    Reply With Quote