Quote:
Originally Posted by Drankon Televizor cu Plasma Panasonic TH-42PY85
n-am cumparat de la ei personal dar am vazut ca au luat alti pe aici si au fost multumiti. Partea de livrare depinde de firma de curierat vezi tu cum te intelegi. |
de acolo am si comandat-o...astazi la 9 i-am sunat.....si pe la 16 am fost sunat de ei si mi-au spus ca o au pe stoc si le-am dat toate datele...pe vineri sau sambata ajunge...si sper sa ajunga intreaga.
cand ajunge am sa respect ca la carte tot ce trebuie...am sa-i fac si rodajul chiar daca ...poate nu mai e cazul la modelele astea mai noi....am sa-i bag in primele 100 de ore doar material full HD..si in urmatoarele 100 de ore cat mai putine posturi de televiziune....doar dvd-uri....am sa-l setez pe cinema si tot ce mai trebuie...
oricum as vrea sa va multumesc la toti cei care mi-ati raspuns la intrebari..am reusit sa imi fac o idee despre ce inseamna o plasma si am observat ca sunt multe lucruri de care trebuie tinut cont...faceti o treaba excelenta cu acest thread si va felicit pentru rabdarea voastra de a raspunde la toate intrebarile....normal ca si eu daca m-as pricepe as raspunde la intrebari pentru ca acesta este scopul unui thread de acest gen si acesta este scopul unui forum...
am sa revin cu pareri despre acest model...singurul lui minus e ca are doar 106 cm..cam putin pentru un full HD din cate am inteles pe aici.....in rest zic ca totul e ok...dar la o distanta de vizualizare de 2-3 metri eu zic ca e bine...dar parca vad ca peste o luna imi voi zice in gand "trebuia sa i-au unul mai mare"........dar na...erau si mai multi bani...poate se merita efortul...poate trebuia sa mai astept..in fine...sunt convins ca nu voi regreta alegerea facuta si acel gand va trece destul de repede...
deci noi cei care intram pe forum...ne interesam pe net...si ne interesam destul de mult...putem sa zicem ca ne cam facem o idee despre ce inseamna 100Hz Double Scan, un contrast nativ, 24p Real Cinema, un Intelligent Frame Creation, Tehnologie V-real pro 3, 5120 pasi echivalenti de graduare, panou G11, full HD, HD ready, rezolutie, numar de culori, diagonala etc......dar omul de rand care merge prin magazine sa isi cumpere o plasma sau un LCD oare tine cont de toate aceste lucruri ?....cred ca merge...vede ca are o imagine superba...e mare...e ieftina...super..o cumpara....
faceti o treaba foarte buna cu acest thread si sunt cateva persoane care chiar se pricep si nu vorbesc tampenii
numai bine....am sa revin cu primele impresii despre acel model...