Fratilor, tot am cautat pe net si in magazine de cateva saptamani bune si mi-am cam restrans aria la urmatoarele modele: SONY KDL-46V4000, SAMSUNG LE 46A656A1F, SAMSUNG LE 46A551P2R, PHILIPS 42PFL7603, PHILIPS 42PFL5603D, LG 47LG7000, LG 47LG6000, TOSHIBA 46XF351. Cam astea ar fi. Toate sunt Full HD si costa undeva intre 4000-6000 RON. Pe mine ma intereseaza in primul rand cea mai buna calitate pentru semnalul SD (de cablu sau satelit). Deci care credeti ca ar fi mai nimerit pentru achizitionare, d.p.d.v. al upscalarii unei rezolutii SD, astfel incat sa se vada cel putin decent...? Mentionez ca am si PS3, deci filme/jocuri in HD, dar in proportie ceva mai mica... Orice sfat e binevenit. Eu din ce am vazut prin showroomuri, mi se pare ca cea mai curata imagine in SD o au cele 2 LG-uri, dar poate sunt subiectiv, si in plus, nu stiu daca la aceste noi generatii de LG-uri mai exista "buba" cu setarea automata a contrastului, cand ti-e lumea mai draga... Deci, astept ceva sugestii, topuri, etc. Multz'am anticipat!