| scurta(!) istorie :
Am cumparat astazi (pe ultima suta de m a promotiei cu plasmele panasonic) un 42pv8o de la flanco din P Neamt.
de fapt am platit-o doar,fiindca nu o aveau pe stoc(42pv80 nici nu o avusesera in magazin,iar restul pv-urilor 37pv80-42pv8 se vandusera deja,doar un pv70 motaia obosit pe raft).
si cand te gandesti ca era plin de ele in Bucuresti
au telefonat(dupa ce am convins-o pe sefa de magazin ca o sa cumpar un lcd de la concurenta daca nu se agita un pic) in toate orasele din zona;Roman,Bacau,etc...si au gasit la Roman,una sigilata(si una pe raft).
Acum problema,cum aduce plasma de la Roman?
transportul lor nu avea drum pe acolo(nu am prea inteles eu bine) iar madam i-si facea probleme ;ca nu ar vrea sa o aduca cu fan curierul care-si bate joc de produse,le arunca de-a valma in camion(cica o gramada de pc-uri sau stricat in urma transp facut cu ei)
A rezolvat pana la urma,luni,marti cel tarziu aduce sefu(?) plasma de la Roman cu masina lui.
ma asigurat inca odata ca e sigilata( a intrebat acolo si a cerut sa i se aduca doar daca e sigur sigilata,i s-a confirmat ca e,eu i-am spus ca pot verifica asta),si a ramas ca atunci cand ajunge la magazin,sa ma sune sa vin sa-i fac proba acolo dupa care ei mi-o aduc acasa. Cu reducerea de 15% am avut ceva prob,eu vroiam sa aduc un monitor crt stricat,ei spuneau ca doar tv(a sunat la centru,astia de acolo la fel;tot doar tv,nu si monitor,asta e !)
le-am zis ca Altex,Domo accepta si monitoare,ca cineva (de pe forum)din Arad a dus un monitor si a fost ok,degeaba,tv si gata(de la centru i sa zis ca acolo unde au fost acceptate monitoare,vanzatorii vor plati ei reducerea de 15%)
a ramas sa le duc luni un tv vechi(am facut rost de la cineva de unul pe lampi stricat-nu stiu de ce-l mai tinea uitat in boxa)
Deci totul e ok,am platit,am factura,duc tv-ul,fac probe la plasma in magazin,o aduc acasa ,o instalez si.....
1-pot sa conectez ps3-ul la ea sa incerc un far cry2 sau rezistance2,filme mkv sau
sa-i fac rodajul ca la carte si abia dupa aia jocuri,filme ?(in afara de setari luminozitate,contrast,culoare,sharp ce alte setari generale mai pot fi facute? o insiruire a lor se poate ?)
2-pt rodaj,in afara de setari,trebuie sa rulez un dvd special(unde il gasesc?) sau orice dvd cu un film,sau un(orice) film(material) hd ?
3-cititorul sd ce capacitate maxima cardului suporta(sdhc?)? ce se poate vedea de pe el(ce formate suporta ?)
4-suport perete pt plasma ?e musai rabatabil,sau e mai bine fix?
5-f imp.cand intru in meniu de sv ,vad din prima contoarul orelor sau mai trebuie ceva selectat pe acolo ?
multumesc pt toate sfaturile primite pana acum
|