asa cum ziceam, se pierde juma de stop, la iso mare e cu un stop mai bun deci efectiv ramane juamte de stop in plus...

plus rezolutia care se mai pierde la iso mare "multumita" NR-ului facut pe raw-uri... la iso mic ar fi avantaje, per total multe din cele de pe hartie se cam duc dracului...
uite ca nu am fost chair carcotas peste masura si lucrurile sunt cam cum le preconizam, imbunatatiri efective mici...
altfel o camera buna care are si plusuri...
pt mine ramane 5D-ul inca o generatie cel putin... VIDEO m-ar fi atras si as fi upgradat....asa, cu magaria aia de functie video ridicola, m-am calmat...si m-am calmat total cu Canon...daca nikon scoate un alt D700 cu ceva rezolutie mai mare gen 16, merge insa si "doar" 12, dar cu video manual, schimb sistemul fara nici un fel de regret...si asa nu sunt genul care sa aiba nevoie de tone de obiective si nu prea ma atrage tipul de obiective extreme gen f1.2 samd... nikon are zoomurile noi de mare belea, daca mai imbunatateste pe ici pe colo mi-ar fi suficient...
pt moment insa Canon ramane aici in pielea 5D-ului care imi e din ce in ce mai drag.