NU stiu de ce va faceti atatea griji, Canon 5d mark 2-ul este un aparat foarte bun, toate review-urile de pana acum o confirma, iar faptul ca are ceva mici probleme cu "black dots" este nesemnificativ

(si cu siguranta problema va fi remediata printr--un update de firmware).
Aparatul aduce fata de modelul precedent o rezolutie de aproape doua ori mai mare, noise mai mic + faimoasa functie de filmat, si tote la un pret mai bun decat al veteranului 5D la data lansarii

(care a costat initial 3500 de dolari).
Doar bani sa fie, slava Domnului scule avem de unde alege...Eu personal sunt din tabara Nikon, insa ma bucur de o asemenea aparitie pe piata, pentru ca asta atrage concurenta, preturi ma mici sau un raspuns pe masura din partea celorlalte firme...Se zvoneste ca predcesorul lui Nikon D300 va avea full HD si functii manuale pe partea de filmare, la doua treimi din pret fata de actualui 5D mark 2...
Iar in legatura cu polemica de mai sus in ceea ce priveste folosirea unui trepied pentru a obtine poze clare sunt total deacord cu Oldshuterman, mai ales la o asemenea rezolutie, din mana vor fi imposibil de obtinut imagini "tack sharp"...Profesionistii stiu de ce, nu degeaba cara ditamai trepiedul metalic cu ei de fiecare data, pentru ca au si rezultate pe masura. Daca mai aveti indoieli, cand o sa aveti ocazia sa puneti mana pe 5D mark 2 face-ti o poza cu zoom peste 50 mm la un peisaj si repetati aceeas poza de pe trepied, o sa fiti surprinsi de rezultate...