View Single Post
Old 28-12-2008, 22:10   #88 (permalink)
billy boy
trance addicted

billy boy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Soulstorm View Post
1)Expose iti micsoreaza ferestrele sa incapa pe ecran (si inca 2 sau 3 functii in plus). La Aero Peek treci cu cursorul peste programul din taskbar (de exemplu Firefox) si iti arata toate taburile de FF ordonate, si selectezi care vrei, sau il inchizi. Expose tau imi umple ecranul cu toate aplicatiile care ruleaza. Eu nu mai pot sa selectez ceva de pe desktop daca am expose-ul, cu Aero Peek pot.
2)Ce transparenta visezi tu in Leopard? Vezi poza de mai jos...ti se par alea a fii ferestre transparente? Nu. Fail.
3)O tampenie pentru ca nu a fost bine implementata dummy, HP-urile alea au fost primele care au avut o interfata touchscreen functionala, si care chiar merge foarte bine. Stiu, e o tampenie pentru ca Apple nu a fost in stare sa o faca, altii ca HP au reusit. Si un HP din ala e 1940$, cu specificatii superioare IMac-ului tau de 2200$ (Hdd de 750GB vs 320GB, 4GB vs 2GB memorie, 25.5Inch vs 24Inch la ecran + touchscreen)
4)Quartz 2D si Extreme sunt/au fost o gluma proasta comparativ cu CUDA. De aia aproape nimeni nu le-a folosit, toata lumea urmareste evolutia Nvidia CUDA si Ati Stream. Vezi ca deja aplicatii ca 3DsMaya 8.5 au accelerare prin Directx10.
5)Vezi ca Windows 7 aduce WARP : Windows Advanced Rasterization Platform
Adica accelerare completa asemanatoare lui CUDA, prin DirectX10.
6)MS scade datorita esecului initial cu Vista, de aia acum incearca sa scoata un os care sa mearga perfect din prima, si care merge perfect deja din beta chiar.
7)Nu is MS fanboy, prefer Linux oricand daca ar avea o interfata mai mainstream, pentru servere e perfect, dar nu pentru mainstream. Hell, abia astept sa vina ziua cand zboara cretinul de Ballmer de la MS. In schimb urasc zombie ca tine, care stau toata ziua si il ridica in slavi pe Steve Jobs ca niste roboti si isi imagineaza ca el a reinventat roata cu AiiiiiSh*iturile sale, care dorm noaptea cu mac-urile lor in pat (cand prietenul e plecat...a...scuze, "prietena", stii tu la ce ma refer), care isi imagineaza ca sunt "elitisti" ca au dat ca prostii 200$ dolari pe un 8800GT sau ca platesc 2800$ pe un Mac Pro (Xenon 2.8Ghz/2GB/320GB) cand la Dell iti configurezi un workstation Precision Dual Xeon 2.0Ghz (nu xenon, expertule) 8GB de ram 320GB (ECC buffered ofcors) la 2700$ sau un single Xenon 3.2-3.4Ghz 8GB Ram 320GB hdd.
Si mai urasc cand vine cate un mactard ca tine sa ne povesteasca de OSX-ul lor pe un thread Windows 7. Am venit eu vreodata pe threadul ala lung de 4 pagini (multi folosesc osx, indeed) sa va povestesc de Windows? Nu, si nici nu ma intereseaza sa o fac. Nu am ce prea discuta cu vanzatori de shaorme care nu fac diferenta dintre un octet si o piatra, dar ei vb de OS-uri.
foarte frumos descris,bravo!
mac-urile sunt o gluma la cati bani dai pe ele.dar lasa ma sa se simte si el bine cu mac-ul lui luat din berceni)

billy boy is offline    Reply With Quote