View Single Post
Old 28-12-2008, 22:10   #89 (permalink)
Reeker
Registered User

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
am avut win7 pe pc de la build 6801 si inca de atunci se comporta ca un sistem de operare finisat (asta la nivel de user normal, sub "capota" nu stiu cum sta treaba).

pe scurt: se misca la fel de bine ca XP/2k3 (cu vista nu-l pot compara pentru ca n-am avut "onoarea" de a incerca acest minunat SO :P), nu se blocheaza, nu are gîtuiri de performanta, nu am avut nici o problema cu driverele/softurile/jocurile instalate (merg driverele de vista pe el). interfata arata foarte bine (si nu doar ca arata, e si o placere de folosit, e foarte intuitiva si user-friendly, cel putin pentru mine) iar supertaskbar-ul chiar m-a facut sa spun 'gg microsoft'. o alta chestie placuta (nu stiu daca era si in vista) - se poate face drag intre aplicatiile deschise in taskbar (sau iconitele din tray) ca sa le reordonezi dupa nevoie (sau dupa propria placere).

mici probleme: nu se poate instala daemon tools (am inteles ca si pe vista erau probleme), Y!M-ul mai dadea balarii daca ii dadeam exit si incercam apoi sa il redeschid, iar a doua placa de retea din PC prin care dau share la conexiunea de internet e vazuta ca unidentified network (ics-ul totusi functioneaza perfect). din nou, problema exista si pe vista, asa ca nu fac scandal prea mult.

pina acum n-am decit pareri bune. daca o sa am si rele, o sa le postez cu siguranţă
Hahaha nu ai avut ocazia sa incerci Vista?E bine il incerci acum Win7 este la fel ca Vista are aceelasi Kernel numai ca este mult mai imbunatatit.And btw "supertaskbar-ul" ala este o mega uratenie!

Reeker is offline    Reply With Quote